پیشرفت‌های نوین در فرایند تولید، توزیع و دریافت پیام در نظام رسانه‌ای جهانی باعث بروز تحولات عمیق در روابط فرهنگی و اجتماعی انسان‌ها، گروه‌ها و ملت‌ها شده است. در حقیقت فناوری‌های ارتباطی به عنوان عامل مهمی در شکل‌دهی به هویت فردی و اجتماعی بدل شده و بنابراین، توجه به این تحولات در مطالعات رسانه‌ای امری ضروری است.

بی‌تردید دانشگاه صداوسیما به‌عنوان عالی‌ترین مرکز جامع آموزش و پژوهش رسانه‌ای در کشور، با بهره‌گیری از غنای تجربه اندوخته اصحاب رسانه و دانش صاحبنظران علوم رسانه و هنر، وظیفه دارد زمینه‌های لازم برای تحقیق و نظریه‌پردازی را در این عرصه فراهم کند. انتشار فصلنامه علمی  « مطالعات میان رشته ای ارتباطات و رسانه» به عنوان منبع و مرجعی معتبر در علوم  رسانه با همین هدف انجام می‌شود.

این فصلنامه  براساس آئین‌نامه کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سال 1397 با راه‌اندازی سامانه الکترونیکی فصلنامه به نشانی Jiscm.iribu.ac.ir مراحل دریافت، ارزیابی و پذیرش مقالات را به طور کامل و به صورت الکترونیکی به انجام رسانده است. 

دریافت گواهی اعتبار علمی از سوی دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری همراه با نمایه شدن مقالات در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)  و اختصاص شناسه دیجیتال (DOI) به مقالات ارزیابی و چاپ شده، نشانی است از روند رو به رشد و ارتقاء سطح علمی مقالات فصلنامه در راستای رسیدن به جایگاه مرجعیت علوم رسانه‌های دیداری و شنیداری در کشور.

امیدواریم با عنایات حضرت حق و تداوم همراهی استادان، پژوهشگران و صاحبنظران علوم رسانه، این نشریه به زودی جایگاهی ممتاز در میان نشریات علمی - پژوهشی کشور دست یابد.