سومین نشست هم اندیشی اعضای محترم تحریریه نشریات علمی دانشگاه صداوسیما در سال 1402
سومین نشست هم اندیشی اعضای محترم تحریریه نشریات علمی دانشگاه صداوسیما در روز ‏چهارشنبه 28تیرماه سال 1402 در سالن شهید مهندس دانشگاه صداوسیما با حضور ‏دکتر اسفندیاری رییس دانشگاه و مدیرمسئول نشریات برگزار شد.‏در این نشست مراسم تودیع و تقدیر از جناب آقای دکتر طاهر روشندل اربطانی استاد تمام دانشکده ‏مدیریت دانشگاه تهران و معارفه جناب آقای دکتر حسن خجسته باقرزاده استاد تمام گروه رادیو ‏دانشکده رادیو و تلویزیون دانشگاه صداوسیما به عنوان سردبیر جدید نشریه علمی «مطالعات میان‌رشته‌ای ‏ارتباطات و رسانه» برگزار شد.‏دکتر اسفندیاری رئیس ...

مطالعه بیشتر

کسب رتبه علمی «ب» در ارزیابی نشریه‌های علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
به استحضار استادان، دانشجویان و پژوهشگران گرامی می‌رساند؛ فصلنامه علمی مطالعات میان‌رشته ای ارتباطات و رسانه  براساس آخرین ارزیابی نشریه‌های علمی توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) موفق به کسب رتبه علمی «ب» شد.

مطالعه بیشتر